Privat terrorisme

Klik her for Jan Øbergs terror definition

 

11sep1

Link til billede

 

Spændende dansk internet sted om 911

911 Avisen

_________________________________

 

9. september 2001 USA

Ca. 3000 døde i det forfærdelige terrorangreb.

En kriminel handling som der ikke findes undskyldninger for.


 

Kære alle

Jeg finder, at nedenstående oplysninger er noget vi bør tage stilling til.

Forholder det sig således at våbenindustrien, havde behov for et nyt fjendebillede efter den kolde krigs ophør.

Havde man aflyttet terroristerne og fundet ud af at man ville hjæpe dem så det blev så stor en katastroffe, at våbenindustrien var sikret mange år frem, ved at erstatte den kolde krig med truslen om terror.

_____________________________________

Kendte FBI til planerne?

Stod Saudi Arabia bag, kendte FBI til det?
Bush og Obama har forbud undersøgelse af disse dokumenter.

@ShepNewsTeam d. 14/4 - 2015

9/11 COVER -UP? The latest claim isn’t from conspiracy theorists-- it’s from a former top US Senator. He says documents prove Saudi Arabia helped pull off the attacks, and that the FBI hid the truth.

Se video på Youtube


Claus Larsen og Steen Svanholm

De har samlet mange oplysnnger om 9/11 på 911facts.dk

Claus Larsen har en it-baggrund, er mangeårig skeptiker og en internationalt anerkendt skribent for blandt andet Skeptica, netværket af uafhængige skeptikere i Danmark. Claus Larsen boede og opholdt sig i New York den 11. september 2001.

Steen Svanholm er uddannet folkeskolelærer, men ernærer sig som musiker og skribent. Han har oplevet, at konspirationsteorier har særlig godt tag i mange kunstnere og gætter på, at det hænger sammen med, at kunstnere er vant til at have en bevidst fagligt naiv åbenhed overfor omverdenen. Det er godt til kunstnerisk udfoldelse, men skidt for realitetsforståelsen.

____________________________________

 

Edward Snowden

Offentliggjort den 30/05/2014 på Youtube

Statements made by NSA whistleblower Edward Snowden regarding the 9/11 terror attacks were edited out of his NBC Nightly News interview with Brian Williams Wednesday in what appears to be an attempt to bolster legitimacy for the agency's controversial surveillance programs.

Se klip

 

_________________________________

 

2014 NEW Loose Change 3rd Edition!

Youtube

Mange spændende oplysninger.

I filmen er bl.a. citater fra en neokonservativ tænketank med bl.a. Dick Chaney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush, Paul Wolfowitz der i september 2000 frigiver deres report: Rebulding America's Defence - Strategy, Forces and Resources For a New Century:

Futher, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl harbor.

d. 24/7 2001 tegner indehaveren af World Traid Center en forsikring med specielt afsnit mod terrorisme på 3,2 miliader. 

Store mængder guld i kælderen af World Traid Center nåede at blive fjernet.

I TV fortæller Bin Laden, at han stod bag. I udsendelsen er Bin Laden højrehåndet, men CIA har skrevet at han er venstrehåndet, og billedet af ham ligner ikke.

Se filmen - døm selv.

_____________________________________

 

TV2 News 7 september 2011

Se udsendelse fra TV2

36 % af amerikanerne tror ikke på den officielle redegørelse.

Sandheden om 9/11 - Tommy Hansen og Ole Retsbo om 9/11, 11 september

 

11sep2

Link til billede

 


 

David Chandler - 08/03/2011

Bygning 7 på VTC har et forløb hvor det i en periode styrter ned med sammehastighed som det frie fald, hvilket kun kan lade sig gøre hvis der er anvendt sprængstof.

Se video på YouTube

David Chandler-(dk): World Trade Center bygning 7 i frit fald.

Der er dansk undertekst

YouTube tekst til videoen:

Uploadet den 08/03/2011

Denne video følger bevægelsen af det nordvestlige hjørne af World Trade Center bygning 7 den 11. september 2001. I en periode på ca. 2,5 sekund er taglinjen i frit fald. Med andre ord falder bygningen gennem sig selv helt uden modstand, en umulighed i ethvert naturligt forekommende scenarie. Dette tidsrum af rent, frit fald, er klart bevis på at sprængstoffer må have været anvendt til at rive bygningen ned. I sit udkast til den endelige rapport (august 2008) benægtede NIST at WTC 7 var i frit fald. I den endelige rapport (november 2008) erkender de frit fald, men benægter den åbenlyse betydning af denne observation.

 


 

Niels Harrit

Uploadet den 01/06/2009 til youtube

Niels Harrit and 8 other scientists found nano-thermite in the dust from the World Trade Center.

Sprængstof i tårnene - se udesendelsen

_____________________________________

 

General of all American Intelligence: 911 was a fraud!

Uploadet den 28/06/2009
Major General Albert "Bert" N. Stubblebine III, head of all intelligence says:
Pentagon NOT hit by a plane

Se udsendelsen

_____________________________________

 

The New York Times, April 10 - 2002

Washington, April 9 — President Bush was told more than a month before the attacks of Sept. 11, 2001, that supporters of Osama bin Laden planned an attack within the United States with explosives and wanted to hijack airplanes, a government official said Friday.


 

DR´s nyheder oktober 2001:

For NATO er der ikke længere nogen tvivl. Det var Osama bin Ladens organisation, der stod bag terror-angrebene på New York og Washington.

Offentligheden kan ganske vist ikke få oplysningerne at se, de er nemlig hemmelige. Men NATO er overbevist, siger generalsekretær George Robertson.

 Vi ved, at de personer, der gennemførte disse angreb var en del af det verdensomspændende terror-netværk ved navn Al Qaida. Et netværk under ledelse af Osama bin Laden og hans løjtnanter og beskyttet af Taliban-regimet, siger George Robertson.


 

Under den kolde krig var det kommunismen der godt gjorde USA`s handlinger i andre lande, når et styre skulle fjernes eller lignede.

Efter Sovjetunionens sammenbrud har en ny fremfærd vundet frem, men 11. september har bragt denne frem i lyset.

Således skriver Information d. 22. dec. 2002:

Bush-doktrinen er f.eks. som sådan ikke nogen nyhed. Det nye ligger snarere i den åbenhed hvormed eliten i Washington taler om sine hensigter. Det kommer f.eks. til udtryk i The National Security Strategy of the USA fra september 2002:
»Vi vil forstyrre og ødelægge terroristiske organisationer (...). Vi vil ikke tøve med at handle alene (...). Vi vil også udkæmpe en krig på idéer (...), støtte moderate og moderne regeringer (...), bruge effektivt offentligt diplomati til fremme af de frie informationsstrømme (...). Vi er klar over at vores bedste forsvar er et godt angreb.«


 

Andre landes efterretningsvæsen var også i gang med undersøgelse af folkene bage terror attentatet.

Hvor meget viste den Israelske efterretningstjeneste. Meget tyder på at den vidste mere end som så.

Kan det tænkes at den Israelske efterretningstjeneste ikke fortalte alt, da et attentat ville øge presset på de arabiske lande?


 

Ovenstående førte til, at det i dag er terrorismen der skal bruges, da frygten for socialisme ikke kan bruges mere, når almindelige menneskerettigheder skal sættes ud af kraft.


 

Howard Zinns opfordring til fredsfolk overalt.

Følgende brev er skrevet af Howard Zinn, forfatteren til "A People´s History of The United States" og en af den amerikanske fredsbevægelses Grand Old Men. 
Bogen han omtaler i brevet, "The New Pearl Harbor" er skrevet af den internationalt anerkendte teolog, David Ray Griffin, og er måske den bog, der til dato kraftigst illustrerer at den officielle version af begivenhederne den 11. september 2001, ganske simpelt er falsk.

Brev fra Howard Zinn se originalen

Til alle der arbejder for et fredeligt, retfærdigt & bæredygtigt samfund.

Ligegyldigt om man anser "terrorist"-angrebene den 11. september for at være efterretningstjenester der gav bagslag, et vågn-op råb, eller uforsvarligt raseri, har de gjort et stort indtryk på den amerikanske psyke, og har ændret vores holdninger til krig, til fremtiden og til verden. Som en historiker der prøver at forstå dette fænomen, hælder jeg til at betragte regeringens opførsel, før og efter 11. september, i lyset af dens lederes tidligere handlinger.

Før den 11. september, proklamerede Bush´s inderkreds af neo-konservative rådgivere behovet for en dramatisk forøgelse af USA's militære kraft og nødvendigheden af "Fuld-Spektrum Dominans" overfor alle andre lande og regioner (inkl. dominans over det ydre rum). De forlangte langsigtet kontrol med olieressourcerne via baser i mellemøsten, og en politik om forebyggende angreb mod genstridige stater. I september 2000, advarede de neokonservatives flagskib, tænketanken "Project for a New American Century(PNAC)" dog om at denne "transformationsproces, der selv om den ville medføre revolutionerende forandringer, ser ud til at blive lang, hvis ikke der kommer en katastrofisk og katalyserende begivenhed - som et nyt Pearl Harbor." 

Efter 11. september, dyrkede denne regering systematisk frygten for et nyt angreb mod hjemlandet, for at retfærdiggøre sine egne angreb på forfatningssikrede rettigheder, såvel som på sociale programmer og miljølovgivningen, som beskyttede "folket", men begrænsede erhvervslivets magt og kontrol. 

David Ray Griffins bog, "The New Pearl Harbor - Foruroligende Spørgsmål om Bush-regeringen og 11. September", spørger: "Var disse tragedier blot resultatet af enestående fiaskoer og inkompetence, som regeringen fastholder, eller var der elementer af forhåndsviden og implicit samtykke involveret?" Han forsøger at besvare dette spørgsmål, ser på fakta, studerer alternative fortolkningsmuligheder af disse fakta, og observerer den officielle histories sammenbrud over tid. 

Griffin's status som respekteret teolog, og hans systematiske tilgang til de dokumenterede beviser, giver hans arbejde unik vigtighed og autoritet. Selvom den stadig bliver overset af mainstreammedierne, har hans bog allerede inspireret mange tusinde mennesker til at diskutere regeringens mulige medvirken i 11. september, og som et absolut minimum kræve en fuldstændig, gennemsigtig, og virkelig uafhængig offentlig undersøgelse. 

Borgenes årvågenhed, informeret debat og officiel ansvarlighed er nødvendigt for et demokrati. I denne ånd, fortjener David Ray Griffins bog at blive læst i  Howard Zinn. (Oversat af Peter Kofod)

Bogen, "The New Pearl Harbor", kan bestilles gennem forlaget Interlink BooksSidens top

Statsterrorisme

Klik her for Jan Øbergs terror definition

11. september 1973 Chile

Blev et militær diktatur indsat i stedet for en demokratisk valgt præsident med stærk hjælp fra USA, dette diktatur fik lov til at have magten i Chile i 17 år til marts 1990.

15.405 dræbte,
155.000 ulovlig anholdelse,
2.202 forvundte personer (Kilde: Analisis 1987:68)
mange blev udsat en forfærdelig tortur under det ubeskriveligt modbydelige militærdiktatur indsat af USA og mange flygtede.

En kriminel handling der ikke findes undskyldninger for.

Kissinger, med hans egne ord:

"I don't see why we need to stand by and watch a country go communist due to the irresponsibility of its people. The issues are much too important for the Chilean voters to be left to decide for themselves."

 

chile

Link til billede


 


De mest modbydelige metoder blev brugt:
At få proppet en levende rotte op bagi. 
At blive slæbt efter en helikopter gennem et tornekrat. At blive tvunget til at voldtage sine børn. Det er vist umuligt at forestille sig at blive udsat for den slags, men i Chile findes dem, der har prøvet. Se Ariel Dorfman: Terroruddrivelse. Den uendelige retsag mod General Augusto Pinochet. 

Fra Information d. 11. september 2003 om Ariel Dorfmans bog:
Der er snarere tale om et retsopgør, hvor de overlevende kaldes til vidner, og hvor vidnesbyrdene leder op til en uundgåelig konklusion: at det aldrig var kommet til et retsopgør, hvis ikke det havde været for Verdenserklæringen om Menneskerettigheder fra 1948 og Den Internationale Forbryderdomstol
(vi: Den Internationale Straffedomstol, ICC), hvis vedtægter blev ratificeret kun tre måneder før arrestationen af Pinochet. 


Efter beslutning i Chile om ikke at retsforfølge Pinochet

Politikken d. 15. juli 2001:
En retssag havde for eksempel muliggjort en kulegravning af hærens og højrefløjens påstande om, at den lovligt valgte socialistiske præsident Salvador Allende var ved at undergrave demokratiet. Den havde fremmet de undersøgelser af den såkaldte dødskaravane, som myrdede Allendetilhængere i tiden umiddelbart efter kuppet i 1973, og anklagerne havde haft mulighed for at begære afhøring af daværende amerikanske ansvarlige for at få klarhed over USAs rolle i kuppet og deltagelse i de følgende års undertrykkelse af oppositionen. 

Det er vores opfattelse at det at Pinochet kunne slippe for at komme for en domstol viser at der er behov for en styrkelse af Den Den Internationale Straffedomstol, ICC, i Haag og ikke en nedlæggelse i 2010, som det nu er planen.

Fra www.leksikon.dk dette klip:
På anmodning fra det spanske retsvæsen tilbageholdt Scotland Yard Chiles tidligere diktator, general Augusto Pinochet, der befandt sig i London på et sanatorium efter en operation i ryggen. Efter en langstrakt juridisk proces der strakte sig over 1½ år, blev Pinochet dog alligevel løsladt. Indenrigsminister Jack Straw erklærede, at Pinochets dårlige sundhedstilstand ikke ville kunne klare strabadserne ved en udlevering til Spanien og en efterfølgende retssag.

Fra Folketingsdebatten om Pinochets helbredstilstand.


USA kan ikke affinde sig med et demokratisk valg hvis den forkerte vinder.

USA indrømmet, at man spillede en afgørende rolle, da general Augusto Pinochet kom til magten i Chile i 1973, og af tidligere hemmelige dokumenter ses at man var parate til at bruge terror og fly bomber.

USA tidligere udenrigsminister Henry Kissinger hvorfor skulle USA set passivt til når et land blev kommunistisk når dets egen befolkning er uansvarlig.

Ud fra kilderne kan endvidere læse at:

På grund af et uvilligt militær finansierede USA  i stedet en propagandakampagne imod Chiles socialistiske regering, for at skabe grobund for militærkuppet. USA betalte for at få pressen til at fejlinformere.

USA gav store beløb til at få økonomien til at skrige, og Verdensbanken til ikke at yde lån.

USA udfoldede store anstrengelser for at Pinochet ikke kom for Den Internationale Straffedomstol i Haag.

Sidens top

Fra Chile i dag:

chile2

Link til billede